30 september 2020

 

Hallo HZZ verzamelaars en gasten,

Gisteren kregen we veel telefoontjes naar aanleiding van de nieuwe besmettingen van CORONA. Daar door kwamen er de NIEUWE maatregelingen waaronder het aantal personen bij een evenement. Namelijk 30 personen. Yvonne en ik zeiden tegen elkaar dan zitten we goed. Als het museum open blijft dan kan onze HZZ dag door gaan!! HELAAS

Toen stroomden de afmeldingen door de telefoon. Allemaal heel begrijpelijk! Nu we zoveel afmeldingen hebben, heeft Susan bij het museum de HZZ dag geannuleerd. Vanmorgen werd Susan gebeld door het museum en die hadden er begrip voor. Zij kregen ook veel afmeldingen.

Ons respect voor het museum dat ze begrip hebben voor de OVERMACHT. Toen Susan voorstelde de HZZ dag te verschuiven naar zaterdag 2 oktober 2021 heeft de eigenaar gelijk de datum in de MUSEUMAGENDA gezet.

ONZE HZZ DAG gaat AANSTAANDE ZATERDAG NIET DOOR! We wensen jullie veel gezondheid toe en hopen dat jullie begrip hebben voor dit besluit.

De ORGANISATIE, waaronder YVONNE en HENK,SYB en SUSAN en het MUSEUM waren er klaar voor! We hebben een leuk programma. De voorbereidingen hebben wel kosten met zich meegebracht. Jullie krijgen van de €28 p.p € 25 terug gestort. Er zijn portokosten gemaakt, buttons gemaakt, reiskosten gemaakt om alles persoonlijk te bekijken en te regelen. Dan hebben we het nog niet eens over de energie die we er in hebben gestoken. We zullen de gemaakte kosten via de email aan jullie verantwoorden. Blijft er iets over, dan gaat dat mee naar de HZZ dag 2021. Hopelijk kan dit jullie instemming hebben. Zo niet dan horen we het graag!

Voor jullie agenda 2021; HZZDAG 2 oktober te Terschuur in het Ambachten/speelgoedmuseum.

Hopelijk zijn we dan het COVID19 virus de baas en kunnen we meer dan 30 verzamelaars WELKOM HETEN. Te zijner tijd, in 2021, krijgen jullie bericht. Ik hoop ook binnenkort een nieuwe ‘leden’lijst te maken. Is je adres veranderd? Geef het door aan susantenkate@home.nl /0515569411 Dan blijven we ‘bij de tijd’!

Alle POSTadressen worden verwijderd omdat slechts 1 persoon heeft gereageerd en 1 uitnodiging kwam terug. Dit brengt veel kosten met zich mee en we hebben geen geld vandaar we jullie een kleine bijdrage vragen.

Dan blijft ons nog over om jullie allen veel GEZONDHEID toe te wensen. Blijf GEZOND!

Omdat we niet een dag met elkaar optrekken en ons verzamelen vieren met elkaar, is het misschien leuk om via de site van Emil (www.three-monkeys.info) eens een bericht achter te laten en de mooie site te bekijken. Sofie was bezig met een PowerPoint. Misschien plaatsen op Emil’s site? Emil bedankt voor het plaatsen van alle berichten. Graag ook deze. Bovendien je meedenken op afstand. Tige tank en oant sjen.

affensymbol 

www.three-monkeys.info

Onze Hartelijke Groeten van de ORGANISATIE,

Yvonne en Henk, Syb en Susan

Tot 2 oktober 2021